Decorează-ți casa potrivit personalității tale!

Descoperă universul cromatic Pittsburgh Paints.

Lasă-te inspirat de culori

Îți oferim soluții pentru cele mai sofisticate cerințe în domeniul finisajelor de interior și exterior, cu gama de vopsele lavabile premium plus Pittsburg Paints.

Pittsburgh Paints, un brand de încredere, lider Mondial, membru al grupului PPG, de aproape 140 de ani revoluționează segmentul amenajărilor interioare și exterioare prin vopsele de calitate, cu acoperire mare.

Standarde înalte

Pittsburgh Paints înseamnă standarde înalte, inovație, depășirea așteptărilor, garanția obținerii culorii dorite, opțiuni nelimitate.

Peste 2033 de culori

Pittsburgh Paints înseamnă peste 2033 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. Vopselele în tonuri închise și mate sunt ușor de aplicat, pentru a obține decorari rafinate și spectaculoase cu durabilitate excepțională.

Produse Eco

Pittsburgh Paints înseamnă produse eco, antivirale, antibacteriene și antimucegai, care reduc 99.9% din bacteriile care vin în contact cu acestea și care oferă o protecție suplimentară a suprafeței împotriva creșterii virușilor.

Pittsburgh România

Livrăm culoarea pe care ți-o dorești, folosim produse ecologice, te ajutăm să identifici cele mai potrivite culori pentru amenajarea ta de vis, te sfătuim în partea de bugetare și project management, îți oferim suport tehnic în realizarea proiectului tău.

Produsele noastre au aceeași calitate superioară care a consacrat firma în SUA.

Suntem mereu aproape de tine, prezenți în 16 orașe din România.

Consultanții noștri îți stau la dispoziție și îți oferă consiliere pe tot parcursul proiectului.

Fiecare lucrare înseamnă o soluție personalizată, creativă, unică.